Bebis

 
Här har ni min underbara favobebis, visst är han fin? Ni som följer mig på twitter har väl antagligen inte missat min kärlek till kaniner. Underbara varelser, skulle kunna haft 50 stycken om jag fått. 

Love you to the moon and back

 
Här har ni min wingman, min sister, min bestie, min everyting. Hon är förbaskat bra och ställde än en gång upp som modell till ett av mina projekt. Vi fick i skoluppgift att fota modellfoto så passade på att fråga Sofie, 2011 var senaste gången jag fotade henne (senaste gången jag fotade modellfoto över huvudtaget) så mellan klicken stod vi och garvade åt alla våra gamla photoshoots vi gjort i våra dagar. Hur som, hon är riktigt bra and i love you to the moon and back my love. 

Uppdatera bloggen då för i helvete många kramar Sara

Rubriken är en härlg kommentar jag fick av min alldeles egna underbara Sara, förlåt vännen ska bli bättre på den fronten. 
 
Hur som, jag mår så galet bra nu för tiden och allt bara flyter på. Förra Söndagen åkte jag till London med fyra av mina underbara klasskompisar och kom hem i Torsdags. I Fredags åkte jag till Tingsryd men mitt underbara favogäng och kom hem i Söndags, vi åkte fyrhjuling, kollade rally, skrattade och hade så stört kul. Mår bra och är så himla tacksam för alla fina vänner jag har. 
Puss