Spring

 
Spring från kyla och snö. Spring från årets deppigaste årstid. Spring från vintern.
Spring till värme och solsken. Spring till lycka och kärlek. Spring till våren.
 
Gatorna soppas, solen skiner, snön smälter, jag ser leenden på folks läppar och knoppar på träden. våren är här mina vänner, ut och njut.

Lite blandat från London

 
På söndag är det exakt ett årsen jag och fina Sara hoppade på flyget till London. Skam att jag inte publicerat dessa bilder förrän nu men vad gör det. Vi hade iaf en sån stört bra weekend, Sara är sjukt bra ska ni veta. Önskar så att avståndet mellan våra hemstäder var en aning kortare så jag slapp sakna henne hela tiden, men det är väl kanske tjusningen i det hela.

Stockholm

Alla bilderna är tagna av världens bästa Julle, förutom 1, 3 och 6 som jag faktiskt ansträngt mig och tagit själv mvh lat som fan. 
 
I söndags bussade jag upp till Stockholm och mötte upp min fina Sara. Åååh vad jag saknat den bruden. Bodde hos henne från söndag till tisdag och hade det så underbart mysigt. Vi shoppade, gick på bio, åt god mat, gjorde ansiktsmask, målade naglarna, fick ett par underbart fina vantar av hennes mamma (Tack tack tack Sofia!♥) och ååh jag hade det så bra. På tisdag förmiddag mötte jag upp min klass som tagit sig upp för en liten studieresa så vi gick till Berhgs högskola för kommunikation, shoppade, åt gott i gamla stan och sov över på Af Chapman på skeppsholmen. Dagen där på besökte fotografiska och morderna museet, drack chai latte i vårsolen, skrattade, pratade och shoppade lite till innan bussen rullade hem till Jönkan igen. Mycket mycket bra stockholmsweekend och jag är såååå tacksam för alla fina vänner jag har. ♥♥