Daniel Wellington

 
 My precious. En fucking rosa wellington snälla någon är jag i himlen eller? Fick den i födelsedagspresent av mammi och pappi (vet att det är snart tre månader sen men har inte hunit visa). Bara så fin. Bara så min. Vill ha fler i min samlig nu nu nu.

Kafferep

 
En söndag för några veckor sedan bjöd jag hem mina klassisar på kafferep. Har alltid velat hosta ett kafferep så klockan 14.00 ringde det på dörren och utanför stod dessa åtta finingar. Jag hade bakat sju sorters kakor och dukade fram bullar, saft, kaffe, te och ett gigantiskt kakfat på bordet och några timmar senare traskade åtta mätta och belåtna finingar hem igen. Så mysigt och så bäst.♥

Vill känna allt som går att känna men ingenting känns.

 
Det blev måndag, det blev tisdag och jag insåg att här hemma var allt precis som vanligt. Jag vill ha äventyr, jag vill uppleva och göra saker som inte tillhör rutinerna. Jag vill här ifrån.
 
Ps in och läs fina Mathildas inlägg om trysil, superbra!

Mellofest

 
För två veckor sen var det Premiär för Melodifestivalen2013 och det såg jag till att fira genom att bjuda hem fyra fina brudar på Mellofest. Vi lagade trerätters, skrattade, samtalade, dansade, kollade på mello såklart, skreksjöng till andra gamla schlagerklassiker och tillslut hamnade vi på efterfest hos min granne. Bra kväll helt enkelt.

Tryllet

 
Har haft det bästa sportlovet någonsin, jag har varit i Trysil med de bästaste människorna eveeer. Alltså gaaaah har haft det så fruktansvärt bra, kan inte ens förklara med ord. Mängder av skidåkning (ser ni mina nya älsklingar eller? är kär, bästa köpet på ruskigt länge kan jag lova), ätit på tok för mycket godis, skrattat konstant, förätit mig på leverpastejsmackor och oboy, hängt i parken och låtsats vara cool, kört skogsåkning med allt för hög fart, ätit fruktansvärt god mat och bara kopplat bort allt vad verkligheten heter och leeeeevt. S Å   F R U K T A N S V Ä R T   B R A. Kan inte ens förmedla detta lyckorus jag lever på med ord. VILL BARA ÅKA MER SKIDOR NU FÖRALLTID SNÄLLAAAAAAA, det finns få saker här i världen som gör mig så lycklig som skidåkning kan jag lova (*blinkar med ögonen och hoppas på mer skidåkning på sportlovet*. Snälla mamma.)
Äsch hejrå bitches vi hört när jag lugnat ner mig. 

Bjuder på den

 
Fick i läxa att göra Cinemagraphs och här har ni mitt resultat, skönt att man tar sin utbildning på allvar. Tagga heltidsjobb på donken for the rest of my life då!!!!!!!!!!!!!! Kom och köp cheeseburgare utan ost så lovar jag att garva åt ert kreativa skämt och ge er en fucking cheeseburgare utan ost. puss

En kanske mindre version av mig.

 
Det här är min lillebror Pelle. Endel påstår att vi är lika men jag kan väl inte precis hålla med, ser ingen likhet överhuvudtaget. Himla go är han i alla fall (för det mesta).

Första delen av en ny månad.

 
Tjena vänner. Det var minsann några ljussår sedan vi hördes senast, vad det beror på är rätt oklart. 
Sist jag slank in och sa hej satt jag i ett Air-conditionat rum med utsikt över ett klartblått vatten och tigggde gattiskommentarer och nu sitter jag i skolan och gör allt annat än att jobba på min hemsida som ska redovisas om 14 dygn. Det vackra snölandskapet har förvandlats till en grå och jävligt trist värld och tragiskt nog har mitt liv hakat på samma spår. 
Träning, mat och deeptalkt med vänner samanfattar väl min vardag sjukt mycket men i helgen ska jag göra allt annat än det. Jag ska inte ens röra mitt gymkort, äta fler kalorier än vad jag kan räkna och bra ha kul och inte ens tänka på verkligheten.
Ikväll har jag date med Ebba inbokat, vad det innebär har jag ingen aning om med det återtår väl att se, imorgon kommer mina hotties över på trerätters och på söndag vankas det kafferep med mina klassisar. Låter som en jävligt bra helg om du frågar mig. 
 
Om jag lovar att ha en helt sjukt bra helg kan väl ni lova att göra samma sak? puss