om tacksamhet och lycka

Ni vet när man står i allt för tunna kläder och stampar i vinterkylan, inbillar sig att ikväll är det okej med på tok för höga klackar och festglittriga kreationer. när man ränkar ner från tio till noll och helt plötsligt fylls himlen av ljuskonster och man skålar, kramas och går igenom sina nyårslöften samtidigt som man vet att de kommer brytas allt för tidigt. 
 
i år var mitt nyårslöfte att tacka nej till alla typer av fotobestyr för att på något sätt återfinna lyckan och inspirationen till att ta fram kameran och knäppa fotografier på min egen vilja. men precis som alla andra löften bröts även detta. efter att ha tackat nej till några bröllop under sommarens tidiga dagar på grund av semester så kunde jag bara inte säga nej när jag fick två förfrågningar av två helt fantastiska brudpar som skulle säga ja till varandra under augusti månad. jag kunde inte hålla mig, inspirationen hade kommit tillbaka och jag är så lycklig att jag tackade ja till just dessa fantastiska människor. 
 
 
all min lediga tid ägnas åt redigering och åh vad det är fint. att öppna en bild fylld av minnen och kärlek och när lyckan strömar ut ur skärmen och fastnar på mina läppar blir jag sådär fantastiskt tacksam och bölig över att just jag får äran att föreviga människors stora dag på bild. åh vad jag har det bra och här har ni fem små smygtittar på underbara fia och robbans fantastiska dag. 
 

Kommentarer
Postat av: petronella

så fint!

Svar: taaaaacck snälla!! kram på dig
lettersfrom.blogg.se

2013-08-19 @ 20:02:45
URL: http://hejpetronella.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback