Covergirl

Finaste Lina.
 
På bilden skådar min nu mera sambo, ja ett par dagar iaf. Igår packade vi varsin väska och flyttade in i Filips lägenhet eftersom han för tillfället är i Barecelona. Vi planerar i alla fall att stanna tills på onsdag, så himla gött! Igår passade vi även på att fota lite bilder åt en skoluppgift (ska göra ett tidningsomslag) och medan Lina övade poser i spegeln provade jag ljus och knäppte bilden ovan som jag faktistk tycker om riktigt mycket. Hon är en sån himla babe. 
Puss!
 
 

Snaps from my week

Har fått någon dille på panoramabilder det senaste.
 

Har haft ett underbart lov och tiden har som vanligt rusat förbi. På måndag är det back to school som gäller men det känns faktiskt inte så jobbigt med tanke på att det bara är två ynka månader till sommarlov och om 28 dagar åker jag till london igen.
 
Har iaf haft ett superbra lov, påskmiddag med fina vänner, familjemys, åkt på en liten miniweekend till mormor med mina favvo gurls lisa och sofie (de tre första bilderna), åkt till ullared med mamma och pelle, kollat på skräckfilm med ett par andra fina vänner och igår var jag på bodaborg och hade så jäkla kul. Vi åkte två lag i två olika bilar och tävlade mot varandra, efter 6h av intensivt tävlande packade vi ihop oss och rullade hemmåt och självklart var det mitt lag med rosa outfits som vann, vad annars liksom? 
 
puss