If you don't live for something you will die for nothing

Från coolskins.se
 
Har ju glömt att visa mitt nya supersnygga skal jag har designat själv. Det är samma mönster som bakgrunden på min blogg (hehe) och så har jag skrivit "If you don't live for something you will die for nothing" på det. Djupt jag vet, men en tjej sa det till mig en gång när jag verkligen behövde det och sedan dess har det hängt kvar. Gud helt plötsligt blev det ännu djupare. Förlåt ska sluta vara så djup.
Hur som, skalet är iaf här ifrån och jag är supernöjd Till och med så nöjd att jag funderar på att beställa ett till fast med massa bilder på mina kompisar, hur nice vore inte det?
 
Nu ska jag iväg och träffa massa kompisar, ha en toppenkväll nu kära ni, puss.

I've pushed the button of fun

Hej finingar!
Här ekar det tomt bland mobilbilderna, bloggen är inte det den en gång var jag ska förklara i ett inlägg framöver men inte ikväll, ikväll är jag för trött för att orka skriva. Här kommer ett ytterligare gäng mobilbilder, denna gång speglar de de sensate veckorna i mitt liv, sedan jag uppdaterade sist ungefär.
 
Trivs så himla bra i min klass, de nya ämnena är mycket roligare än förra årets, skolan är lika bra som vanligt, mina kompisar äger och ja vad ska jag säga, sedan jag senast bloggade har jag bara leeeevt. Jag har inte rört datorn en sekund efter att jag kommit hem från skolan och bara mått så himla bra av det. Anyway now i'm ready to share my life with the blog.
 
Andra veckan i skolan, 1. Insåg efter 17 år hur vackra byggnader gamla Jönkan har. 2. Fotade självporträtt (som ni en dag kanske kan få se) 3. Gick barbent för sista gången i år I think. 4. Ännu mer Jönköpingsbyggnader.
1. Det blev helg och jag hade en toppenhelg med bästa Ebba+ massa andra finingar. 2. Dagarna gick och torsdag kom, Simon fyllde 19 och bjöd på tårta och sen åkte vi (han jag Lina och Ebba) bil hela natten. 3. Hösten kom på riktigt och jag tillät mig själv börja använda min luv-halsduk. 4. Det blev fredag och världens bästa Lisa kom hem från internatet igen, återförenade och glada. (denna bild ska egentligen vara i slutet av nästa bildserie ok förlåt för mindfuck)
Torsdag en vecka senare och Jag, Simon och Ebba bestämde oss för att bygga ett enormt sandslott i Simons stora (vad vi trodde var) sandhög som tog upp hela vår gata (vi är grannar ok) men till vår besvikelse var högen gjord av smågrus så bittra gick vi in och kollade på film istället.
NU blev det fredag och Lisa kom hem (bild längre upp) hängde med henne men klockan 00.00 lämnade jag henne i sticket för jag, Simon och Ebba hade bestämt träff prick 00.00 på vår (min och Simons) gata. Som vanligt kommer man aldrig iväg i tid men en stund senare gick vi bort mot närmsta rondell för midnattsfika. I rondellen. SWAG GANGNAM STYLE YOLO CARPE NOCTEM WHATEEVVSS VI ÄGER HELA NATTEN ÄGDE ALLT ÄGDE. Nattbussarna med de dragna krogenfolket åkte förbi, taxibilar, personbilar, moppar allt och alla stirrade och vi skrattade.
Tyvärr blev det lördagsmorgon och jag gjorde mest ingenting, färgade håret rödlila och ångrar mig som tusan, tog eftermiddagsprommis med bästis innnan hon skulle iväg på annat.
1. Jag, Linn, Emma 2. Filip, Åsa, Jag.
När hon åkte iväg på annat bestämde jag mig för att göra samma sak. Lisa ringde och bad mig komma och jag drog dit, vart det nu var. Hade en sån himla bra kväll, träffade massa vänner jag inte träffat på hur länge som helst och även vänner jag träffat för bara någon dagsen, och folk jag aldrig träffat, det spelade ingen roll för allt var så himla bra. Skrattade, skrattade, skrattade, pratade, skrattade, sprang in i en sten och slog i en tå, but saturday knows no pain. Det gjorde dock söndag, jag vaknade klockan 07.00 av att det gjorde så satans ont, några timmar senare fick den prognosen bruten. Gött jobbat Tildagumman.
1. Det blev söndag och jag drog på bio med Ebba, Ebba och Simon. 2. Måndag, Simon och Lina och hämtade mig efter skolan, vi åkte och handlade tomtegröt och satsumas och hade julmys. 3. Tisdag eftermiddag och jag låg i soffan och hade ont i min tå när pappa kommer in med ett par freaking awesome skor jag fick av hans jobbarkompis TACK IGEN UNDERBARA KRISTINA DU ÄR BÄÄÄST. 4. Och idag har jag bara hoppat omkring på mina kryckor som vanligt klant-tilda får skylla sig själv.
 
 
Där mina vänner har ni mina senaste veckor lite ihopgojsat till en salig röra hoppas ni fattade något och gjorde ni inte det tackar jag för att ni tog er tid och försökte iaf, gjorde ni inte ens det säger jag bara stick och brin.
 
På återseende fina ni!