Tungt som fanDanced on tha friggin balcony w/ Hanni and Julle through the wee hours, and passed out after dawn. Some call it mindcap but I would call it more like a fucking lifestyle.

Vad är det bästa du vet?

Villl börja med att tacka så hjärtligt för alla era svar på min fråga i föregående inlägg, kul att läsa vilka ni är!
Jag skulle dock vilja ber er om en till grej, en skojig sak. Jag frågar, ni svarar, samma upplägg som förra gången.


Precis som bilden säger, Vad är det bästa du vet? Släng iväg en kommentar och berätta vad det bästa du vet är. Kanske glass, sommar, skidor, hundar, läxor, kompisar, skratt, grillkvällar osvosvosv. Berätta gärna lite mer om vad du gillar, det behöver inte vara en 8 A4 sidor lång uppsats men berätta lite lös om det helt enkelt.

Sen tänkte jag att jag läser igenom vad ni gillar bäst och försöker sedan leta fram bilder i arkivet/fota nya bilder som jag passar in på er favvosak och bloggar sedan detta.
Tex. "Carl-bertil gillar sin pipa för att han känner sig cool när han har den i munnen" och så lägger jag upp bilder som jag tycker relaterar till Carl-bertils pipa. Självklart får man vara anonym om man så behagar.

Bring it bitches.

Vem är jag ens?


Jag läser på schampoflaskan i duschen.
Jag skrattar åt mina egna skämt innan jag hinner berätta dem.
Jag kan läsa en mening 15 gånger utan att förstå den.
Jag springer alltid omkring medan jag borstar tänderna.
Jag fantiserar hela tiden om att jag är någon annan än Tilda Larsson på Kärrsvägen.
Jag måste kissa precis innan jag somnar.
Jag trycker alltid på dörren även om det står dra.
Jag hatar disneyfilmer.
Jag älskar att resa och uppleva nya platser.
Jag säger 'va?' trotts att jag hört allt endast för att skrapa ihop mer betänketid.
Jag tycker att skadeglädje är den bästa glädjen.
Jag tål inte grädde men de andra produkterna på mejerihyllan funkar finfint.
Jag uppskattar komplimanger mer än någonting annat.
Jag lipar till med mesta och skulle nog kunna erkänna att jag är fett ostabil om någon hade frågat.
Jag är väl kanske king of särskrivningar och stavfel men livet flyter på ganska bra ändå.

Vilka är ni?

Hål
Har fått en förkärlek till hål i öronen. Mängder av hål. Jag har efter många om och men beslutat att ta tag i saken och skaffa mig några hål själv, frågan är ju bara hur många det ska vara och vart de ska vara. Ovanför har jag samlat mina fyra favoriter som jag hittat är jag virvlat runt på tumblr. Men vilken av dem är snyggast, gaah kan inte bestämma mig så därför jag nu vill snylta lite åsikter av er Vilket öra tycker du är snyggast? skulle vara superschyst om ni ville svara. 1= översta till vänster, 2= översta till höger, 3= nedre till vänster, 4= nedre till höger. Har ni egna förslag får ni gärna kommentera de i kommentarsfältet!Puss på er♥


cherry blossom

Damer och herrar, här har ni mig efter en veckas frånvaro. Tänker sluta be om ursäkt och lova att bli bättre för det blir jag inte, jag har väl insett det det senaste. Men jag har faktiskt lite blider att blogga, bla. bilder på mina smycken som damp ner i brevlådan häromdagen. Sen ska jag ju lägga upp lite bilder från usa samt London också men sålänge får ni skåda lite körsbärsblommor för jag tänker att ni inte sett sånna bilder tidigare denna vår..

Puss på er och tack för att ni tittar in även om uppdateringen suger♥

Helg

Sedan vi sågs senast har jag hunnit firat Valborg, fotat vårt fina träd, njutit av sommarvärmen i solen och åkt bort till Gränna med Lisa och våra mammor, alltid lika mysigt.

I morgon börjar skolan igen och söndags-ångesten kryper sig sakta men säkert på. Det är dock inte långt kvar till sommarlovet nu, 44 dagar har jag hört! Kämpakämpakämpa