Linn och kissemiss

 
När jag satt och letade igeonom mitt arkiv efter bilder till "saker-ni-gillar-att-göra"-inläggen hittade jag dessa bilder på Linn som vi fotade förra sommaren när vi var uppe hos mormor, vi rotade fram alla gamla utklädningskläder som fick pryda våra kroppar och i samma veva passade jag på att fota lite bilder på henne, och Alfons fick vara med på ett hörn han med.

Sommarlov


Byxdress H&M - Skor Nelly.com - Solglasögon giantvintage.com - Armband Forever21

Sommarlov. Jag har sommarlov. Det är helt sjukt, det känns som att jag gått max en månad i ettan men tydligen är det redan dags för 10 veckors ledighet för att ladda om till hösten då jag börjar tvåan! Får panik, tiden går för fort gaaaah! Jag är trots allt nöjd med mitt första år på Per Brahegymnasiet men till hösten blir nog lite nytt för mig, men jag stannar på Per Brahegymnasiet i alla fall. Jag är även sjukt nöjd med mina betyg, framför allt min utveckling i engelskan och mitt betyg i Media- samhälle och kommunikation som även har varit min favoritkurs under detta läsåret.

Anyway, jag bröt den klassiska "vit-klännning-vita-converse-ljus-jeansjacka"-trenden idag på skolavslutningen och körde på en grön byxdress och bar upp den med ett par klackar från nelly. Glasögonen fick jag hem nu i veckan tillsammans med fem miljoner andra par här ifrån, vad tänker jag med ibland? Hur många solglasögon behöver du egentligen Tilda Larsson? Jaja det kan jag få fundera på under natten, i morgon är det studentfirande som gäller för hela slanten. Och snart är det min tur, två år kvar. Usch och hurra på samma gång sdjnkgsdklf.

Puss på er♥


Götelaborg

I onsdags morse hoppade jag på bussen till Göteborg med mina fina vänner. Jag och Lisa lyckades olyckligtvis hamna bredvid toaletten hela vägen och höll på att spy mesta delen av tiden pga kiss- och bajslukt men vi lyckades hålla kvar frukosten, tur det.
 
Väl framme strosade vi runt på göteborgs gator och kännde oss mest glada över att vara i en utav sveriges bästa städer. Frammåt 13.00 tiden hoppade vi på en spårvagn och lyckades, utan felåk, hamna på apslätten där picknickfestivalen höll till. Det spelades livemusik på scenen och hela parken var full utav picknickfiltar och folk. Tog inte överdrivet mycket bilder men tänkte bjuda er på några, bara för att jag älskar er.
Vi gick genom en underbar skog
Picknickade såklart.
Fina Emma, Lisa och Emma.

När klockan slog 22.00 stängde festivalen och vi var tvugna att dra oss tillbaka mot Centrum så en en gång lyckades vi hoppa på rätt spårvagn och tog oss ganska snabbt mot Centralstationen där vi inväntade vår buss som 01.30 anlände hemma i Jönköping igen.
Lisa, Emma och Jag på bussen påväg hem.
 
Här uppstod ett litet problem, nästa tåg/buss hem till oss som bor en bit utanför Jönköping gick inte förrän 05.11 och skolan börjar ju inte förän 08.00 så vi hade inte så mycket val, det var bara att bita ihop och underhålla oss i 7.5 timmar i Jönköpingstad bäst det gick mitt i natten en helt vanlig vardag.
 
Efter lite dealande och adjösängade till de tre som skulle hemåt åt andra håll beslutade vi oss för att gå till det enda 24/7-öppna McDonalds i jönköping som ligger längs med motorvägen en bra bit utanför Centrum.
Ingen mindre än jag själv som precis hoppat av bussen.
On our way to donken genom skog och upp på motorvägen
Det lös grönt så vi tillät oss själva att gå mitt i vägen
Fyra glada tjejer på donken.

Vi satt kvar på McDonlads tills klockan blev fem då vi drog oss tillbaka in mot centum igen och promenaden tog oss en timma. Vi överlevde trots noll sömn och för mycket mat i magen. När vi kom till stan igen gjorde vi inbrott hos Lisas storasyster och försökte tappert göra oss lite fräscha inför skolan med tandkräm+finger-borstning samt parfymsprut.
Somehow blev klockan 08.00 och vi kunde, med stora påsar under ögonen, äntligen få sova lite. Ja under lektionerna alltså.
Så vi avslutar med en superglad Tilda på väg till skolan med McDonalds frulle i magen och en blomma från Lisa i håret.

Tack som fan för denna fantastiska dag/natt tjejer, älskar er som tusan och detta får bli en tradition tycker jag! Hade så otroligt cpmegakul och skrattade konstant i 25 timmar. Ni äger mina små pärlor. (Okej det där pärlor är ett intärnskämt så skippa det om du inte fattade).

Bröllopspremiär


Här ovan ser ni fyra helt slumpmässigt valda bilder från tidigare bröllop

Imorgon är det dax igen, heldagsbröllops står på schemat. Batterierna är laddade, minneskorten tömda och objektiven putsade, jag känner mig redo! Ni kommer troligtvis få se bilder senare, ha nu en toppen helg!