Happy B-day to me

 
Yeey hej alla finisar!
Yesterday, den 30de fyllde lilla jag hela 17 bast. Jag hade en himla annorlunda men bra dag trotts att jag saknade mina kompisar och tarta och allt det dar. Hoppas pa att fa fira pa riktigt nar jag kommer hem igen. Har ni det bra hemma i vinterkylan? Jag har det iaf hur bra sm helst har borta. Puss pa er!

hejdå lilla landet lagom

100 hejdå-kramar senare lämnar jag snön, Sverige och mina underbara vänner för att fira jul, födelsedag och nyår i Asien. Jag gråter fortfarande lite i hjärtat för att jag inte får fira min födelsedag och nyår med mina vänner men jag vet att jag kommer ha det så jävla bra ändå så försöker släppa det. Jag ska till Thailand (Bangkok, koh lanta och koh lipe), Malaysia (langkawi) och Singapore så har ni varit där tar jag jääääättegärna emot shoppingtips, matställen och andra guldkorn man absolut inte får missa!!

Hur vill ni att jag gör med bloggen? Vill ni ha mobiluppdateringar eller vill ni hellre ha en sammanfattning av resan när jag kommer hem?

Puss på er fina ni, hörs vi inte får ni ha en underbar jul och en helt awesome nyår!!

Innan snön kom

Efter en sväng i Photoshop kände jag att den blev publiceringsbar

Mer än skapligt

 
Ååh åh åh allt är så himla bra just nu. Jag har verkligen de bästaste vännerna i hela världen och jag är så lyckligt lottad. Den första snön har kommit och vi firar jul mest hela tiden i vår familj eftersom vi lämnar landet om 12 dagar. Dricker varma drycker och äter onyttiga ting för att hålla mig varm i vinterkylan. Vet inte ens vad jag ska skriva, har det så jävla bra iaf och det är väl det enda ni behöver veta egentligen.
Ska försöka bli av med den där kräkframkallande designen också.
Puss