Picknick


En väldigt kort film från en mysig spontan-picknick Med Åsa och Linn. Galet vad spontana saker är trevliga!

Lite sanning eller konka på rasterna och dunka-dunka party på lektionerna passerade även denna dagen.
Bara för att ingen ville veta mer om min vardag funderar jag på att ta med kameran till skolan inom en snar framtid för att göra en mysig film som jag kan glo på och fälla en tår eller två under sommarlovet. Fybubblan vad jag kommer sakna min dunder-fina klasssis. Men nu ska vi inte tänka på det, kolla nu på videon jag lite snabbt knepade ihop.
Tjingeling finisar.

SkyHög femma på ni ens svarade på min lilla omröstning, trodde ni skulle total dissa den. Men när ni svarar får ni ju bloggen som ni vill ha den så bra jobbat amigos. Flest av er ville ha fototips och tätt där efter kom fler bilder och mode (!) Ohdamn. Hur ska jag klara mode biten? Ääääsch det löser sig som allt annat här i världen. Min vardag trycker ni nog verka suga riktigt hårt, noll röster, noll. Hallå sååå bedrövlig är den inte.
Jag ska nu göra mitt yttersta för att leva upp till era önskemål people.

Omröstning

webvoter-omröstning
Vad vill du se mer av i min blogg?

Filmer
Fotografier
Fototips
Mode
Redigeringstips
Vardag

Se resultat

Anna och Daniel


Ja man kan ju nästan tro att jag dog i lördags men jag lovar, jag lever. Tror jag. Jag har ju som sagt extremt många fotograferingar fram över och här är årets första bal bilder, på Anna och Daniel.

Imorgon är skolan mega chillpill. De nya 6:orna (ja på våran skola går man mellan 6-9. Mobbat jag vet.) kommer och hälsar på och vi andra elever måste låsas in i ett klassrum och kolla på film. Eller så övar man på musikalen i sporthallen. Jag väljer det sist nämnda med jag tänkte storma skolan och spola några blivande 6:or när ingen ser. Fett.
Vi hörs löööverzz.

I'm alive! (eller?)

I'm alive! Stackars lilla gubben som trodde att jorden skulle gå under, han måste få typ 515651 miljoner mail med de tre bokstäverna Ä G D i. Puss på dig, vi gillar dig ändå!

Jaa. Detta inlägget är tidsinställt, snacka om pinsammt om jorden verkligen går under så har jag precis hånat geniet(Asså ni anar inte hur lång tid det tog innan jag lyckades stava rätt på det ordet, scheni, tjeni, keni, tillslut var jag tvungen att söka på familjespel på google för att sedan leta upp en bild på spelet geni. Jag vet jag är bra på att stava.), då är det jag som får massa ägd mail. Snyft. Fast förhoppningsvis så är det bara de störta nördarna som sitter vid datorn när jorden håller på att gå under, fast jag fattar om det sista ni vill göra innan ni dör är att läsa min blogg, då får jag helt enkelt känna mig ägd.

Bröllop numero dos.

Bilder från bröllopet i mars.

Jag laddar till tusen, varje mening måste börja med bröllop för att komma in i tänket lite grann. Fast nej så överdrivet är det inte. Jag är bara sjukt taggad inför morgondagens bröllop. Väckarklockan står på 05.45, den ni!

Idag har jag för övrigt sagt hejdå för kanske sista gången till mina lövers Lisa och Sofie. Tänk om jorden går under i morgon, då har jag ju sparat en massa pengar till USA resan helt i onödan. Sadface.

Ärligt så hoppas jag att den går under, fy bubblan vad alla skulle bli ägda! Fast det gör ju ingen om alla blir ägda, vi är ju redan döda.

Maybe att vi hörs under dagen i morgon, annars vet ni vad som gäller: Aldrig mer. Bye Bye.

BloggadelicaVEEEEEEEMs BLOGG är typ coolast i världen? MIIN. Jag är med på popadelicas hemsida. Det är en bild på min blogg bredvid Daniel och Veronica, huuuuuur coolt? Jag gjorde pilar för er som inte ser det. De är de röda, ganska snygga, pilarna så leta inte efter något annat. Sen skrev jag "min blogg" och gjorde en pil så ni inte bara fastnar på veronika och daniel. Min blogg ser förjävlig ut jämte de överklassiga människorna, dax att byta design kanske?

Parenteser och säsong. MVG till mig.Hej och hå, jag lever. Än. Så. Länge. Vissa ska visst dö av jordens undergång men jag tror jag hoppar det eftersom jag har mängder med fotograferingar framöver. Både framför och bakom. Ehe, aa jag vet, jag är lite sick som ska försöka posea framför kameran men men, får se om det blir av. Okej på lördag är det ju dax för mitt andra bröllop (iiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooooooaaaaaaaaahhhhh hihihihih gladcheey), på söndag ska jag modella (kanskeeee), på måndag ska jag fota bal, och sedan vankas det en TPF plåtning. Veckan där efter är det ytterliggare två baler och sedan en konfirmation. Sen är det slutspurten på min fina lilla "sesong" (jag vet att ordet sesong var lite att ta i men det låter proffsigare så.) och två studenter ska fotas (på samma dag också, jag vet jag är supermaaaaaaan) (jag vet inte varför jag skrev det inom parantes med det ser cooolt ut. nästan. ) (JAG ÄLSAR PARANTESER) (som visst stavades parenteser. höh? man säger paranteser.) (och sesong stavades visst säsong. pfsdjfggd. man säger sesong.) (PUNKT)
MVG till mig. Scooore

Close-up

Woohoo, insåg just dagens grej. Låten plus videon jag la upp igår är lika med ett skäääämmmt. "When i wake up in the morning, feel the sun shine on my face". Stämde inte någon stans. 1. det var på kvällen. 2. solen sken absolut inte.
Damn vilket misstag. Lovar att göra ett bättre låt val nästa gång.

Natttinatti löverz

Det regnade idag med. Men heeeeeey no sad faces för det, jag har ju gjort en trevlig liten film som jag även lyckades spara i HD. Sen fick jag ju en gratis dusch när jag var ute också, vem klagar?
Sen har våran klass (tremiljonertvåhundrasextiofem år efter alla andra) fått våra sucktröjor idag. Fina som få och man får säga så. (hehe det rimmade och jag till skolan simmade. Typ)
nattttinatti löööööverzzzzz

Rosanna IIII

Fotograf & Redigering: Tilda Larsson [Jag]
Modell: Rosanna Sundin
Ass och stylist: Bojan Radevic
Kläder: Design by Malin Ortmann
Ännu en NaJsIg dag. Varför capslock ryckte in på n:et, J:et och I:et har jag ingen aning om. Men jag vet att jag har avklarat mitt sista skriftliga nationella prov för i år. Sprungit hela två kilometer och jag höll på att dö. Lydit min käre so-lärare Fredde när han ville att vi skulle sitta ute på gräsmattan och snacka buddism, vem tackar nej till att smyg sola på lektionstid? Jag har hämtat europas störsa paket som innehöll 26 sucktröjor. Jag har även vikt och kollat igenom dem. Och sist men inte minst har jag njutit av det flashiga vädret, åska och blixtrar i mitt hjärta. (hö-hö-höö fyndigt, flash=blixt.)

PopadelicaApplåd till den som fixade till blogg.se. Shajse vad det har strävat emot. Men men, back on track people.
Vilken helg jag haft, lite grillning, lite försovningar innan popadelica, lite festivalhäng, lite Tove Styrke, lite Familjen, Lite Veronica Maggio, Lite Daniel Adams-ray, Lite Jonathan Johansson, Lite I'm from barcelona, lite andra små band och till slut lite Rebecca och Fiona. Och någonstans mitt i allt ihoooopa så lyckades jag klämma in lite festlig mat och annat skoj med världens ballaste vänner. 
mitt liv leker, just sayin'

knäckt

Jag vet, min hand hamnade uppochner.
.
Lillebror har brutit armen och jag njuter.
1. Han kan inte slå tillbaka när jag slår honom.
2. Han kan inte spela dator (= jag han sitta och läska honom)
3. Han får vad han vill i affären (som jag sedan kan knycka.)
4. Jag kan skriva hur mycket jag älskar honom på han arm så alla hans kompisar ser.
5. Kom inte på den femte. Tragiskt jag vet. KOM GÄRNA MED FÖRSLAG!
Mitt liv leeeeeeeeeker. Bye Löövvers

Rosanna II | Playing wiht shadows

klicka för att se större


Fotograf & Redigering: Tilda Larsson [Jag]
Modell: Rosanna Sundin
Ass och stylist: Bojan Radevic
Kläder: Design by Malin Ortmann
Varsågoda mina kära vänner, nya som gamla, här har ni några till, som ni tjatat men ändå vill bara säga tack, tack och åter igen TACK för alla fina kommentarer  den senaste tiden och förlåt för min dåliga bloggning. Bra nu har jag fått det sagt.
«
Igår var det valborg och det firade jag med Lisa Amanda och Sofie. Vi fattde inte vad vi firade men var glada ändå. Idag har vi mest käkat tårta och spelat spel, vem vill bli miljonär junior för att vara exakt. De överdrev ju inte när de slängde med ordet junior i namnet. Frågorna kunde vilken liten hamburgare som helst svara på. Ja alla utom Lisa då men det är ju faktiskt en annan femma. Eller är det de?

Rosanna III

Fotograf & Redigering: Tilda Larsson [Jag]
Modell: Rosanna Sundin
Ass och stylist: Bojan Radevic
Kläder: Design by Malin Ortmann
Tjenare alla nattugglor! Jag gör ett tidsinställt inlägg så alla coola människor som inte läser mina texter ska tro att jag är vaken såhär sent. Tufft jag vet. Just nu stensover jag nog. Eller så svävar jag på moln och drömmer om Justin Bieber och sådant trams för att vara lika cool som alla andra som gör det. Tufft jag vet. Ni märker kanske att jag vill att alla ska tro att jag är cool va? Tufft jag vet.
«
På tal om tuffa saker, du som kommenterade och undrade om min hårfärg, det är lite tufft att kontakta dig då du valde att vara 110% anonym. Pleeaase lämna namn och mail/blogg. Danke på förhand.
«
Annars då? Nja inte mycket. Plugg och lite andra coola skoluppgifter vill döda mig och polisen vägrar rycka in, vi får se om de är så kaxiga uppe på  kriminalavdelningen sen när jag dör och mina samtal om hjälp spelas upp i deras huvuden och de inser att de kunde gjort något. Lova att skrika "ägda!" i deras ansikten om det skulle ske. nehe people, nu är det dax för er och sova. Kärlek och respekt polarn.