I don´t wanna miss a thing

Det var någon som påminde mig om att jag inte hade uppdaterat på nästan en vecka. Tur att du sa det för det hade jag helt och hållet glömt bort. Kanske inte. Men där emot så har nog mina lärare glömt att jag äger en blogg jag vill ha tid att uppdatera. Men de kan ju inte tänka på allt heller. Det jag vill få fram är att jag har så sjukt mycket plugg för tillfället och på det har jag och alla andra nior i landet nationella i svenska på tisdag och torsdag. Kul minus K:et U:et och L:et. Vill göra så mycket och vill inte missa ett piss verken i skolan eller på fritiden.

I helgen har jag däremot inte pluggat utan jag har haft så oroligt kul! Jag var på ett läger från fredag eftermiddag till söndag förmiddag med en massor av toppen folk. Och med mig hem fick jag ett par nya prickar på FB och en sak jag inte vill säga än, det tänker jag minsann hålla på ett fett tag till.

Ovanför har jag lagt upp ett par bilder från lördagskvällens partttyyyyy, att jag har rört på fläsket så mycket att jag har träningsverk kan jag bara tacka stans bästa DJ's för. Sen hade jag väl inte stått uppe på dans golvet utan mina underbara vänner, looove yaa♥

Btw, måste bara fråga. Är det så att en utav mina läsare vär där? Kände sååååå igen en tjej men kunde inte sätta fingret på vart jag sett henne. Hör av dig innan det börjar lukta bränt pga ansträngning i min hjärna.

Peeaacce


Kommentarer
Postat av: Madeleine - Foto

fin blogg iaf! :)

2011-02-06 @ 23:58:59
URL: http://madeleinefoto.devote.se
Postat av: J A R I N A » foto

Coola bilder!

2011-02-07 @ 15:13:04
URL: http://jarinafoto.blogg.se/
Postat av: J A R I N A » foto

Svar: Så lite :) Allt bra?

2011-02-07 @ 18:12:03
URL: http://jarinafoto.blogg.se/
Postat av: emma

Så nice pic!:D men ey in med på face:DD

2011-02-07 @ 20:55:11
URL: http://eemmaaasa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback