Tre från mitt arkiv
Hittade tre faktiskt fina bilder från år 2009. Jag gillar att rota i arkivet för att hitta spännande bilder att redigera, dessa bestämmde jag mig dock för att lämna orörda, eller aa de var ju redan redigerade när jag hittade dem men ändå.

Glidit runt och varit allmänt coolIdag har jag mest glidit runt. Varit allmänt cool. Ätit pannkakor och redigerat en hel hög med bilder. Sånt man får göra en söndag. Peeeaace

Ehm jag ber om ursäkt om ni blev äcklad av min lillebror som ler så man ser mat som räcker till hela kina. Sorrry, men jag gillar bilden.

Mooooooooot duschen. Intresseklubben antecknar.
En feeeet semester just nu hade uppskattas mer än något annat. Ja till och med mer än det super coola spanska prov vi har på fredag. Så daamnn najs. Eller vad det bajs? Asså jag dör. Jag orkar inte med mig själv. Jag skarttar åt allt som rörsig. Allt som har med bajs att göra och allt som är allmänt efterblivet. Gaaaaaaaaaah snälla kom och hämnta mig och kör mig till månen. Nej månen är mindre hardcore så nu ska jag ta tag i mitt super awesome liv och ta en hottttie hot dusch. Hehehehehe ni vill helt ärligt inte se vilket skick mitt hår är i. Jag skojar inte, jag ser nyduschad ut. 

Bööööööl, vad hände med detta inlägg? Det skulle ju kommit upp i går kväll men en dvärghamster kom och bet mig i ruman så då ville inte blogg.se att detta skulle publiceras. eller något sånt.

vatten

Det var en del flickor som undrade vad för kamera jag använde när jag fotade mina undervattensbilder så det hade jag nu tänkt att svara på. Jag använde ingen mindre än Bob, min Nikon D80. Wait whaat? Nej jag är inte helt pantad i skallen och sänker ner kameran undervatnet och börjar plåta. Nej jag använde mig av en undervattenspåse. Man lägger i kameran och täpper igen öppningen med en mojäng och sen är det bara att dyka ner i de djupaste haven. Ööh en påse+en mojäng? Ja en sådan här menar jag. Här kan ni kika in och leta efter ett dykhus som passar just din kamera. Hehehehehehhhehhehe varsågod pappa och alla andra på Scandinavian Photo för dubbel smygreklamen. Jag vet att nu kommer jag drunkna (hiho vilket passande ord) i erbjudanden av olika företag. Not. 
Jag är medveten om att det inte är gratis med dykhus men köp en kompaktkamera som är vattentät först och prova om det är kul. (hoho vad ni kommer tjäna cash på SP. Först springer alla och köper en vattentät kompakt och sen när de inser att det är kul kommer de att köpa ett dykhus. Damn vad jag är bra!) Do it!

En orange stång som man kan tugga på. Morot eller något.Just nu för tillfället sitter jag och tuggar på en orange pinne. En morot. Vet ni hur man på bästa sätt äter en morot? Nej det vet ni troligen inte men jag kan för er berätta om ni vill. Ja det vill ni. Jo man sitter och tuggar bort allt som är runt moroten så bara den där pinnen i mitten är kvar sen äter man den nerifrån och upp, då får ni ut mest smak av moroten och den saken i mitten är riktigt saftig och go, muuuummms! Lycka till. eller något.

En fin vän.
Detta är min otroligt fina vän. Ebba Cedervall heter hon. Visst är hon otroligt söt? Ja det tycker jag i alla fall. Vi kommer inte träffas alls mycket i sommar. Ledsengubbe. De ska nämligen inte åka till USA med oss, vi har varit på Sturkö -07, Danmark -08, Italien och Croatien -09 och Frankrike -10 och på det en massa skid semestrar så det kommer bli en tom sommar i år, de är fem i sin familj och vi är fyra tillsammans blir vi nio starka viljor som vill bestämma men det brukar faktiskt lösa sig. Jag ville egentligen bara säga hej till dig Ebba. Hej hej!

ps. jag vet att du läser detta så låtsas inte om som att du inte har sett bilderna. Och låtsas inte heller om som att du inte sparat dom på din dator för det vet jag att du gör. hihi. ds

Ps2. (haahaha ps2=play station 2.....). nu finns Fanny även på spotify, sök på fanny hugosson om ni vill vara snåla jävlar och inte betala, hihi ds

Underwater

Dessa underbara bilder tog jag i Frankrike i sommras. Att fota undervattensbilder är nog något av det roligaste jag vet, höga vågor, massa bubblor, konstiga fiskar och sesiga pojkar, DAMN kan det bli bättre liksom? Nej. bubbbllllloooor! (Hitta Nemo ni vet..) Ja det jag ville säga var att om ni inte har provat att fota under vattnet med en systemkamera, se till att göra det om ni får chansen, det är sjuk skoj kan jag lova er!

Snö sol och glitterFör någon dag sedan när jag var sjuk drog jag mig ut och tog lite bilder på det otroligt fina ljuset. Nu tänker ni kanske att vi även haft otur och fått mer snö men det stämmer inte, faktum är att när lisa skulle kasta snö fick hon knappt upp något och hon fick kämpa länge innan hon lyckades få ihop en fin liten hög att kasta. Lyyyyckkka.

ReleaseHärromdagen släppte Fanny äntligen sin första singel vilket jag tyckte var extra kul då min bild har fått äran att pryda omslaget. Stolt fotograf är vad jag är! Den finns att köpa på Itunes för endast nio svenskariksdaler. Känner man för att lyssna lite på låten innan man slår till går även det bra för hon bjudet på ett fett smakprov. Allt du behöver göra att att öppna Itunes och söka på Fanny Hugosson och då dyker hennes singel In a fairytale upp. Do it!

Efter ett fett lov som jag tillbringade sängliggandes (eller aa soffliggandes om man ska vara petig) började skolan idag igen. Även fast jag varit sjuk hela lovet deppar jag inte för det. Jag har faktiskt haft det fett chill.  Vi har fått nya kanaler och det går nästan hela tiden en Beck eller Wallander film på någon av filmkanalerna, ni som känner mig vet att de filmerna är en feeeeet drog för mig. Hihi. Lycklig Tilda. Sen har jag fått allt jag varit sugen på och Tv-dosan har ju varit min i en vecka. Jag gilllllllar faktiskt att vara sjuk.

Nu ska ni få lyssna på fannys låt och jag ska försöka ladda upp lite undervattensbilder som bara strävar emot. Tjjjjing-tjong!

Fåglar
tjaaabaaa. Mitt liv är ungefär lika trist som bloggen själv. Jag är sjuk och har ingen lust att göra någonting. Eller ni kanske vill att jag tar kort på de 42 metrarna papper jag har lagt mitt snor i? Inte? okej då är vi på samma plan så att säga. Ni kanske bara tror att hittat på att det är just 42 meter men nej det har jag faktiskt inte. Två toarullar från Ica = 42 meter. Den ni!
Bilderna tog jag imorse, jag vaknade till sol och kände inte alls för att vara sjuk. Envis som jag är så tog jag mig i kragen och gick ut och tog lite kort. Nästan. Okej jag öppnade fönstret och rotade fram mitt gamla tele. Nästan samma sak.

Tyskland
Lite blandade pic's från landet där berlin är huvudstaden - Tyskland.

Jag ska faktiskt ta och sleeeepa nu, imorgon är det dax för det jag fruktar mest. Nationella prov.
Lycka till alla nervösa nior där ute!♥

I don´t wanna miss a thing

Det var någon som påminde mig om att jag inte hade uppdaterat på nästan en vecka. Tur att du sa det för det hade jag helt och hållet glömt bort. Kanske inte. Men där emot så har nog mina lärare glömt att jag äger en blogg jag vill ha tid att uppdatera. Men de kan ju inte tänka på allt heller. Det jag vill få fram är att jag har så sjukt mycket plugg för tillfället och på det har jag och alla andra nior i landet nationella i svenska på tisdag och torsdag. Kul minus K:et U:et och L:et. Vill göra så mycket och vill inte missa ett piss verken i skolan eller på fritiden.

I helgen har jag däremot inte pluggat utan jag har haft så oroligt kul! Jag var på ett läger från fredag eftermiddag till söndag förmiddag med en massor av toppen folk. Och med mig hem fick jag ett par nya prickar på FB och en sak jag inte vill säga än, det tänker jag minsann hålla på ett fett tag till.

Ovanför har jag lagt upp ett par bilder från lördagskvällens partttyyyyy, att jag har rört på fläsket så mycket att jag har träningsverk kan jag bara tacka stans bästa DJ's för. Sen hade jag väl inte stått uppe på dans golvet utan mina underbara vänner, looove yaa♥

Btw, måste bara fråga. Är det så att en utav mina läsare vär där? Kände sååååå igen en tjej men kunde inte sätta fingret på vart jag sett henne. Hör av dig innan det börjar lukta bränt pga ansträngning i min hjärna.

Peeaacce