Sachsenhausen
Sachsenhausen, ett konsentrations läger i tyskland som vi besökte - aldrig mer säger jag bara. Det skulle kommit upp två bilder till, men tydligen så tyckte blogg.se att det var en dålig ide så det gick inte.
Har ni några frågor om placet? Tell me!

TjugofjärdeSeptemberTvåsusentioTjenixen alla fräsiga bönor. TildurPildur är tillbaka, tummeupp! Och gissa vad jag ska göra idag? Plugga, and that is AWESOME! Eller kanske inte. Jag ska en vacker dag bomba er med bilder från resan men om ni inte orkar vänta så kan ni alltid kika in på Facebook och glo på lite halv fräna bilder och det gör ni här. Men ni måste vara inloggade på FB för att kunna kolla på bilder. ♥

Juste tälvingen är nerlagd då det fuskades vilket jag blev lite trött på och kände inte att det blev kul att ha en tävling längre, så ni som fuskade; Säg förlåt till de som tog tävlingen på allvar och ville vinna! Har även raderat alla kommentarer med bidragen så ni vet.

paparazzifotograf nästa.

Min mamma är lite lätt efterbliven. Här försöker jag vara lite snäll och ta lite bilder på deras FFG (Fina Fyra Gäster) utan att de märker något. Med hjälp av en spegel, en dörr och ett teleobjektiv så går det jätte bra tänkte jag, jag ser dem i spegeln och fotar när dom äter så märker dom inget och det bler inga ("säg cheeese , cheeese"-bilder) Skit bra! Fram tills mamma ser mig i spegeln (tänkte inte på att de ser mig om dom kollar åt mitt håll.) och säger: Ja kom och fota Tilda! Hallå märker man inte att man försöker fota diskret ifall man gömmer sig bakom en dörr med spegel och en kamera? Shit alltså, häng med i svängarna, det är det nya sättet att paparazzi-fota på. Jag gjorde en ful grimars åt henne och fotade ego-pics istället;). Och vet ni? Nu går dom! Vet ni vad det betyder? JAG HAR HELA HUSET FÖR MIG SJÖLV IGEN! Och jag kan dunka musik hela natten lång för Päls (pelle) är icke hemma! Jag lovar, min musik kommer vara bakrundsmusik till var enda kotte i hela Habo.

Tredje inlägget inom loppet av en timma, vad händer med mig?

Verdon
Tre jätte random bilder från Frankrike, staden Verdon om jag inte nyss drabbades av minnesförlust, då kan staden hetat något helt annat.

Jag vill meddela alla er som nyss tänkte "Ååh vad tråkigt vi har.. Ja vet! Vi åker till Habo och ser oss omkring!" att hela Habo har svämmat över med cyklister och vägverket har inte hunnit sätta upp Varning-för-cyklister skyltar än, så om ni inte vill bli ihjäl körda borde ni faktiskt ta och stanna hemma och besöka våran stora, vackra stad någon annan gång. För er som undrar varför hela Habo svämmar över med cyklar så kan jag berätta att det Cykel fest på G. (Nästan) Vartenda hushåll Hoppar på cykeln och cyklar ett okänt hus för att äta förrätt, ett till huvudrätt, och ett till efterrätt (en av måltiderna får du själv hålla i).Efter varje måltid får man öppna ett kuvär (hahahahah fulaste ordet ever.) där det står vart du ska iväg och äta nästa mahlzeit (måltid på tyska, blev så fult att använda ordet två gånger i samma mening, därför sökte jag upp ordet på ett annant språk, smmarttheeeaad!) Alltså är det fyra nya ansikten som kommer hem till en och äter mat. Nyss kom det hit folk för att äta varmrätt i mitt hus.

-Hej hej, Nicklas
-Hej, Mia
-Hej, Katrin
-Mia
-Krille
-Katrin
-Nicklas
-Krille, hej hej
-Sara
-Nicklas
-Katrin
-Krille
-Mia
-BLAAA BLAA BLLAA!

Hur normalt är det att cykla Habo runt och skaka hand med främmande människor? Inte så normalt.

Själv sitter jag ensam på kontoret med mina läxor. Snakca om en maxad lördagskväll, läxor.
Nu; Matte.

Stop Motion
Sopmotion är vad jag har sysslat med idag, ska försöka redigera den så snart som möjlit, hellst innan Tyskland. Nehe om jag ska hinna med något får jag nog ta släppa bloggen, ciao!♥

tiondeseptembertvåtusentio
Hej coola bananer! Kom hem för exakt två timmar sen, Min underbart-braiga-och-coola-klasskopmis Olle skjutsade hem mig på moppeden(moppe-eden). tummen upp på detta. Tidigare idag påminde Hanna mig om att det bara var fyra månade kvar tills jag får köra moppe, snacka om att jag blev glad! Fram tills att hon även påmmide mig om att sexton dagar efter att jag fyllt femton fyller hon sexton och får övningsköra, fuck you min fina vän.

Har även börjat testa gränserna i photoshop och jag älskar det! Höstigt och fint. Den bilden jag visade igår är egentligen grön/grå och tråkig, och dessa är grå/blå. Tilda Gillar detta (Y)

Ikväll kommer Martina, Lisa och Anna hit och myser. Yey Tilda glr något annat än dator en fredaskväll, tufft!♥

Låtskrivare nästa.


Foto&Redigering: Jag.

Hösten är här och lyser rött på jorden, solen är fin, tidigt på morgon kvisten. (Melodi; Julen är här). Fan nu vet jag vad jag ska bli; Låtskrivare! Hell yeah snacka om att jag kommer bli en famous girl som alla vill ha låtar av.Något åt det hållet i alla fall, fast ne.
Vet ni? När jag gick hem idag kände jag två underliga lukter. Biten skolan-Lisa, Rökt fisk i en hamn på kusten. Lisa-mitt hem, Tivoli sockervadd! Mmmmmmm snacka om jag jag gick långsammt sista biten. För er som undrar jag jag alltid ett stopp vid Lisa till och från skolan. Bra och veta liksom.
Jaha annars då? Jo tack livet flyter på, lite mycket plugg kanske men det funkar. Är man MVG-bar så är man;)♥

sånadär överdrivet roliga cambilder ni vet.


Det tre översta är på mig och Jenni innan hon åkte i morse, de mellersta 2345465634354 bilderna är bara några random på mig och de två sista är på två lättade men ledsna brudar som inte längre har några tyskar att hålla reda på.

Jahopp, i morse drog min fina tyska vän jenni och lämnade mig kvar som om jag vore en fjärilskotlett eller något.  Snyft. Snacka om att jag längtar tills som en vecka då vi hoppar på flyget ner till dom (tänk centralskolan dialekt på den senaste meningen för att få det att låta lite roligare.) Jag har mycket viktigt att göra den närmsta veckan, blogga, redigera bilder, fota, fika, kolla på film, slappa och så som måste göras innan jag åker. Jaa, sen har jag ju de mindre viktigare sakerna som att, sova, vakna, plugga, röra på fläsket, ja ni fattar. förhoppningsvis kommer min personliga stylist hit i morgon och målar mina naglar, klipper och färgar mitt hår, fixar hyn och så medans min assistent pluggar och tar en löptur åt mig. assistenten svarar dock inte i telefonen, får ringa igen. Men vi hörs i morgon (om inte läxorna har ätit upp mig.) med lite roliga bilder hoppas jag. tschüss♥

Tunnelbanan

Tunnelbanan i Paris.

Tio minuter över åtta var jag i skolan och lämnade av Jenni, men eftersom jag för en gångs skull hade sovmorgon till halv elva åkte jag hem igen för att få en trevlig liten stund för mig själv, är helt slut efter en dag! Om my kom och hjälp mig ungefär. Kollade just på ett klipp på aftonbladet och höll på att jag vet inte vad men kolla in killen/manen/gubben som pratar så ska ni se att magrutorna kommer att titta fram. http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/natetrunt/article7462200.ab . Nu ska jag tillbaka till skolan och träffa Julius!:)♥

Tysk besök19.12 rullade ett försenat tåg in från göteborg på habo station. Ut klev det 18 tyskar och en av dom var min. Självklart känner alla igen sin tysk utom jag. Men hon verkade känna igen mig, tur det. Okej denna vecka kommer vi tjata ut charader. Kommer aldrig mer vilja spela det sen. Det är nämligen så vi kommuniserar här hemma nu förtiden, hon kan nämligen inte engelska så mycket. Men det löser sig nog. Som ni säkert kan förstå så har jag lite annat att göra denna veckan så uppdateringen kommer vara riktigt crap. MEN jag och Lisa försöker filma så mycket som möjligt så ska ni få se sen:) natti!♥