Groda


Foto: Jag | Bilden är tagen på långfredagen -09, då var det varmt och jag gick runt i t-shirt och shorts! Känns inte som om att vi kommer få en sån långfredag i år:(

Sitter här och gör något jag tycker ät väldigt kul, och vad det är får ni se, gissa på nu!:) Undertiden jag gjorde detta hittade jag denna bilden på en gullig groda! Visst är den söt? Gillar faktiskt bilden:)
Nu: Back to work, jag kanske avslöjar mig i morgon eller kanske redan ikväll? det återstår att se.

Godnatt alla nattugglor!


Foto: Jag | Modell: Anna | Ass: Fiona | Mua: Linn | Hår: Linnea

Lisa var här och kollade på film med mig innan och nu sitter jag här som vanligt. Fast jag ska nog ta och försöka sova lite för imorgon så ska jag upp tidigt för att gå på gudstjänst-.- Men men:) Godnatt!

Mot skolan!


Foto: Jag

Självstudiedag. Imorgon så har vi självstudiedag på våran skola, viket innebär att man ska plugga hemma själv. Jag har redan gjort allt man behöver göra, så min torsdag kommer tillbringas med Lisa och Sofie, som ska plugga, och jag fota Lisas nya hundvalp Mitzie:) Sen frammåt eftermiddagen så kommer vi att åka in på bio, kanske att jag hinner blogga idag/imorgon eftersom att jag ska sova hos Lisa inatt kanske det blir lite svårt men vi får väl hoppas eller hur?:)
Kärlek till er!

23/2-10Lite smått och gott som mer än gärna får falla in i min garderob!:)

Ni har krymt! Eller asså just du har inte krymt men mängden läsare har gjort det, jag vet inte vad jag ska göra! Jag har frågat så många gånger vad just ni vill läsa om i min blogg men aldrig får jag något riktigt svar. Mode är det endel som skriver och jag försöker få in det i min lilla fotoblogg:) Så snälla, snälla ni ge mig förslag!
Puss

Lidköpings stolthet.


Foto&Redigering: Jag

Hemma! Äntligen. Men vi hoppades ju på att det skulle snöa idag med så vi missade skolan i morgon, Ha ha!
Det har varit mellan 75-120cm snö i mormors trädgård, helt sjukt!

Nu ska jag äta muffins (som jag har bakat!*stolt*)  sen kolla på blåsningen:)

S.N.Ö


Foto: Jag | Modell: Anna | Ass: Fiona | Mua: Linn | Hår: Linnea

Okej, att vi bara skulle stannat till fredag/lördag kan vi ju glömma. Inatt har det snöat minst en halv meter! Altandörren är igen snöad, det är snö på mer än halva dörren det är helt sjukt! SMHI har sagt att söndagen skullle vara lugn (alltså vi skulle kunna komma hem) men i morse sa dom att söndagen skulle vara som lördagen. Vi kommer kanske inte komma hem innan skolan börjar på måndag;) Och det värsta av allt, maten. Mormor hade köpt mat så vi klarar oss tills på fredag och sen skulle vi handla men det kan vi ju knappast göra nu! Aja vi lever alltså i ett kaos med 5 jobbiga ungar mellan 10-15 och två vuxna mellan 60-70, excellent!

Anna


Foto: Jag | Modell: Anna | Ass: Fiona | Mua: Linn | Hår: Linnea

En första bild sen min senaste fotossensation, lite kansig dock,  och då hade jag även med mig mua och en hår-uppsättare. Riktigt kul var det och lilla Anna blev så fin:)

Jag är ju hos mormor som ni redan vet, igår firade vi min söta lilla kusin som fyllde 12-år :) Jag har tagit massa bilder men eftersom Tilda gölmde kamera sladden hemma får ni vänte lite;)

Hejdå på er alla söta små läsare!

Johnossi- Man must dance


En bra låt som ni kan få lyssna på denna fina tisdag=)

Jag vet! Jag är sämst på uppdatering, men ikväll så får ni förhoppningsvis se lite bilder sen fotograferingen igår. Men nu så ska jag åka till pappsens jobb och hitta på något kul, tror jag;)

En dag i backen:)


Jag som försöker komma fram på platt mark, snowboarden är Ebbas:)

Ebbas äckligt snygga Snowboard!

Jag och Lisa hade ett liten äventyr i skogen, hmm men det gick väl bra eller? På bilden är det Lisa:)

Ååååh, dagen har varit underbar! Så sjukt kul! Jag tog med mig skidorna men ångrade mig när jag kom dit så jag bytte med Ebba, hon fick ha mina skidor och jag hennes galet snygga snowboard. Dock svänger hon med höger och jag är lite speciel och svänger med vänster så det blev lite fel med det funkade ganska bra ändå, förrutom att jag vred till knät så det är svullet nu;) Bilderna är mobildbilder men ni får stå ut:)

En liten smygtitt


Foto: Jag | Modell: Moa | Ass: Josefine

En Liten smygtitt på dagens fotografering:)

Melodifestivalen 2010


Foto: Tilda Larsson [Jag] copyright mina små vänner! Vill inte börja skriva signatur på bilderna igen;)

Nu ska jag kolla på melodifestivalen och sen packa kameraväskan, för imorgon ska jag fota porträtt på lilla Moa sen ska hon bjuda mig på restaurang som tack, helt sinnessjukt snällt och sånt gillar jag(y) Hur som haver, vem hejar ni på i melodifestivalen 2010?:)

run


Nu har jag precis matat min lillebror med "en sked för mormor, en stor sked för farfar för han är hungrig..." för att han var tydligen mätt innan vi ens hade börjat äta, och nu tror ni kanske att min lillebror är 2-3? Nej han är 11 om en månad! Helt sjukt men han skrattade och åt upp all sin mat och klagade inte. Om tio minuter ska jag ta mig ner till storthalle och spela match:) Hejsvejs!

Love


Lisa och Amelia | Foto&Redigering: Tilda Larsson [jag]

Färgglatt


Foto: Jag | Venedig