AUSTRALIEN

Älskade fina ni, jag har inte glömt er jag lovar. Jag tänker varje dag att jag måste berätta för er vart jag håller hus och vilka äventyr jag får vara med om.
Men nu hörni, nu ska jag berätta.
Den 15/12 gick ett flyg mot Peking, och på det planet satt jag och min fina pojkvän Simon. Efter att äntligen ha fått se kinesiska muren (det blev ju inte riktigt så sist vi var i Kina) hoppade vi på nästa flyg till Sydney. Sydney visade sig från sin bästa sida och efter en knapp vecka var vi helt kära i staden, men vi reste vidare mot Cairns. Vi hikeade i djungeln, åkte en heldag till barriärrevet där vi fick simma med havssköldpaddor, rockor, hajar och mängder av andra underbara fiskar. Vi bara njöt av värmen och lugnet efter en hektiskt höst och intensiva storstadsdagar.
Efter en vecka tog vi flyget till Melbourne där vi nu är bosatta. Simon gör sin praktik på Royal Melbourne Hospital och jag njuter av livet och ledighet. Vi bor i en fantastisk lägenhet mitt i centrala Melbourne, kan det bli bättre än så?
Vill ni följa med på vårt äventyr? Då kan ni följa oss på lettersfrom.blogg.se eller på instagram @tiildalarsson.Men den här bloggen då? Ja jag vet inte riktigt, lettersfrom.blogg.se är min nya äventyr och livstilsblogg men den här kommer nog få vara kvar som min fotoblogg, vad tror ni om det? 
När jag kommer hem från Australien igen kommer jag fota bröllop och mängder av andra roliga saker och då kommer jag att skriva här igen, men tills dess kommer det vara tomt här.
Ta hand om er fina, fina ni. Och glöm inte att ni är värda det allra bästa i livet.