som om det vorde uppenbart

vänder bort anisktet och gömmer mig i mitt toviga hår, försvinner bort från verkligheten. "faktum är att du får göra precis vad du vill, världen är din tilda". men om jag inte vet vad jag vill göra då, om jag inte vet om jag vill resa plugga jobba slappa eller dö. 

 
vem är jag? vad vill jag? vad duger jag till? vilket land vill jag resa till först, hur länge ska jag vara borta och hur mycket får det kosta? jag letar alternativ till utbildningar men får ångest över att verka för grå om jag börjar plugga direkt efter gymnasiet. jag söker jobb efter jobb men ingen vill ha mig. jag vill inte göra ingenting, jag har inte tid med det. försvinna, hm ja kanske.
 
jag får ångest att tänka på framtiden och alla val den medför. jag känner mig stressad och rädd. om tvåhundrafyrtionio dagar blir jag utputtad från tryggheten och helt plötsligt ska jag på vingliga ben skapa mig en egen början på något främande och nytt. 

jag är rädd för att ta steget och säga hejdå till vardag och rutiner, till alla människor omkring mig. men samtidigt är jag ännu räddare att bli kvar här.
 
 
det är jobbigt och det gör ont. men det ska göra ont för ångets är som växtvärk, växtvärk gör förbannat ont men det gör dig också större och starkare för varje dag som går. egentligen är nog tonårsvelande en del av livet.

hur ser er framtid ut om ni får drömma utan gränser? 

Kommentarer
Postat av: Amanda

De känslorna är h e l t normala fina du!! Kram!

2013-10-07 @ 12:55:44
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: alma

kom till stockholm finis

2013-10-07 @ 13:37:19
URL: http://almawiola.blogspot.com
Postat av: Elin

Du tog ord ur mun på mig mannen..:/

2013-10-07 @ 20:43:17
URL: http://withershins.blogg.se
Postat av: Michaela

"det är jobbigt och det gör ont. men det ska göra ont för ångets är som växtvärk, växtvärk gör förbannat ont men det gör dig också större och starkare för varje dag som går. egentligen är nog tonårsvelande en del av livet." - det var bland det bästa jag läst på länge!

2013-10-19 @ 22:06:20
URL: http://michaeladesiree.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback