om en torsdag på höstlovet

hej mina fina bloggvänner, har ni haft en bra dag? Min har varit kanon, scrolla ner så ska ni få se!


Vid åtta i morse ringde klockan och jag fick snällt pussa hejdå på min pojkvän för strax därefter kom Hanna och hämtade mig och sen rullade vi mot Julia och plockade upp henne också. Det är nämligen så att hannas pojkväns familj är på solsemester så de har tillsammans ansvaret för alla deras djur och idag fick jag och Julle vara med och hjälpa till. En get, två hästar, fyra katter och hundratals tjurar i olika storlekar. 

Hanna och Julia tog varsin häst, fina djur men jag håller mig gärna på avstånd de tycker inte om mig av någon anledning. 
Hihi här är geten Pelle, han och jag blev bundisar när julle och Hanna klappade hästarna. Visst är han mycket finare?
När magarna började kurra gick vi in och Hanna bjöd på frukost och så gosade vi med den här goingen, hans brud och deras små ungar åh vad fina de var!! 
När vi gosat klart gav vi kossorna halm (eller är det hö? Har ingen aning) och sen satte vi oss uppe på loftet på varsin bal och pratade tills tårna frös till is då skjutsade hon hem oss igen. 
Väl hemma packade jag ihop det nödvändigaste i en väska och hoppade in i en bil tillsammans med Simons familj, vi ska nämligen till de norra delarna av vårt avlånga land och hälsa på deras släktingar. Kommer ni ihåg när jag och Simon var där i början av juni? Kolla arkivet annars :)
Förstsa stoppet blev Jönköping och bowling arenan där jag tyvärr blev totalkrossad av alla men vad kul vi hade! 

Nu befinner jag mig någonstans utanför Nyköping, klockan är ganska mycket redan så vi ska göra ett stop i Gävle där vi övernattar en natt så fortsätter vi sista biten i morgon. Jag kommer hem på söndag med ska publicera lite inlägg som jag förberett. 

Just nu mobilbloggar jag, hur funkar det? Berätta gärna så jag vet om jag kan fortsätta göra såhär i nödfall när jag inte hunnit blogga via datorn! 
Puss på er


Kommentarer
Postat av: ida. ♛ [fotografi och hästar]

roligt! :D Och så söta djur! :')

Svar: visst var dem!! kram
lettersfrom.blogg.se

2013-10-31 @ 20:10:39
URL: http://prinsesc.blogg.se
Postat av: stina

det fungerar finemang! :)

Svar: vad bra!! tack för svaret :)
lettersfrom.blogg.se

2013-11-02 @ 21:33:00
URL: http://luftenboridinasteg.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback