Till salu

50mm f/1.8 till nikon:
Jag har inhandlat två nya objektiv det senaste och därför ska jag göra mig av med två andra. Först ut är Nikon 50mm f/1.8, min guldklimp. Ett fantastist objektiv alla verkligen borde ha i sin kameraväska, varför ska du då sälja det tänker ni? jo jag har uppdaterat mig och köpt ett likvärdigt. 
Objektivet sitter nästan alltid på och 95% av bilderna i den här bloggen är tagna med det. 
 
Eftersom det är så ljusstarkt funkar det perfekt alla ljusförhållanden och jag föredrar att använda det vid porträttfotografering och vardagsbilder. Med en bländare på 1.8 får man en fantastisk bakgrundsoskärpa och bokeh. Det väger inget, tar ingen plats och dessutom otroligt billigt.
Här får ni lite bildexempel!
Här och här kan ni även se bilder tagna med ett 50mm f/1.8
 
Pris: Jag köpte det för cirkus 1500kr och tänker nu sälja det för ett par hundralappar så är ni intresserade så kan ni maila mig på tilda.larsson[at]gmail.com eller kommentera nedan så diskuterar vi pris! Jag vill sälja det billigt för att någon ska få chansen att utveckals och ta sitt fotograferade till en nyn nivå utan att det ska kosta skjortan.
 
Puss på er♥

Ett litet hej

Ett litet hej skulle väl kanske sitta på sin plats efter ett antal veckors tystnad. Ni kanske undrar vart jag tagit vägen och det undrar jag med.
Det jag med säkerhet vet är att jag sedan någon vecka tillbaka befinner mig på svensk mark igen efter några underbara veckor i Italien. Lovar att visa er bilder där ifrån och bilderna från London i maj kommer de också men ibland räcker tiden helt enkelt inte till och andra saker får prioriteras före bloggen och photoshop.
 
 
Väckarklockan ringer på tok för tidigt varje dag och så tidigt som 06.45 befinner jag mig på jobbet för att öppna. En kvart senare droppar arbetskolegorna sakta men säkert in och sen rullar dagen på och vipps så är klockan 16.00 och det är dags för att gå hem. Tiden går så fruktansvärt fort och det är synd tycker jag, för jag älskar mitt jobb! Men när jobbveckorna är över tänker jag inte hänga läpp för då tar jag med mig mina två underbara Ebbor och firar den sista sommarlovsveckan på varmare bräddgrader sen börjar vi trean. Uuh vad händer med tiden? Ta hand om er♥