om en fantastisk helg

Tiden bara flyger föbi och idag är det endast en vecka kvar till årets mest efterlängtade dag. I fredags tog jag ett behvöligt jullov och nu kan jag lägga all fokus på jobbet innan jag tar julledigt och börjar förbereda mig för kinaresan. På tal om jobb, jag älskar mitt jobb!! Min jobbarkompis frågade idag om jag flyttat in då hon påstod att hon ser mig där mest hela tiden, haha. Älskar att sitta i kassan, kolla på vad folk köper för varor och gissa mig till vilka julbestyr de ska hem och pyssla med. Och innan de tar sitt kvitto och går kan man önska dem en god jul och tillbaka får man ett stort leende och ett varmt 'detsamma', det ger mig lyckorus i hela kroppen. 
 
I fredags, på lucias dag, när satt jag där i kassan och skojade med en liten grabb iklädd snickarkläder precis som sin pappa, släcktes hela varuhuset ner och helt plötsligt kliver Habos lucia in genom dörrarna med sina tärnor i följetåg. De gick ett varv i butiken och sjöng så fint att jag började gråta, när de sedan klev ut genom dörrarna igen och lamporna tändes var jag så tagen att det var svårt att försöka återgå till kassan igen, jag satt bara och log. Alla kunder var lucia-glada och den glädjen tog jag med mig hela helgen. 
 
 
I lördags tog jag med mig Simon till göteborg och vi spenderade hela dagen på Liseberg, utan tvekan en utav de bästa dagarna på länge, det var så mysigt. En dag på Liseberg var nämligen lördagens lucka i hans paketkalender han fått av mig (kommer ni ihåg att jag berättat det?). Hela Liseberg är ett enda stort ljuskalas och jag älskar det! Vi köpte den största kanelbullen jag någonsin sett, drack varma drycker, pussades under mistlar, vi värmde våra händer över öppna eldar, åt brända mandlar, njöt av jul-andan och hade det så så så mysigt!!
 
Och i söndags jobbde jag och sen gick jag direkt därifrån till simons match, det var såå mycket folk som hejade fram dem till en seger! Simon blev matchens lirare och med mig en fick jag en glad, trött men ack så stolt pojkvän hem. Vi landade i soffan och Simons mamma dukade fram julfika som vi åt framför en film. 
 
Ska bli bättre på att uppdatera så det slipper bli såhär milslånga inlägg en gång i veckan.. ska krypa ner i sängen och sova nu, har jobb i morgon också hihi!! puss på er♥
 

Kommentarer
Postat av: Jasmine Lundvall

Mys!

2013-12-17 @ 22:23:43
URL: http://jxsmine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback