tebröd och söndagsmys

söndag. var sådär härldigt söndagsseg precis som man ska vara under veckans sjunde dag så bestämde mig för att baka scones och bjuda in mina alldra bästaste favoriter och deras mammor på te-mys. en perfekt söndagsaktivitet och eftersom jag inte träffat mina två bästa vänner på nästan hela lovet visade det sig varen en helt fantastisk ide.
i min inbjudan hade jag skrivit att halv sju lovade jag att bjuda på något nybakt, mängder av te och smarriga kex.
och mycket riktigt halv sju öppnade de ytterdörren allihop och slog sig ner vid mitt uppdukade bord. mjöl, smör, mjölk, bakpulver och salt är det magiska receptet på mysfaktor och man tröttnar aldrig på dessa fantastiska små te-tillbehör.
vi samtalade om allt och ingenting och försökte ta igen vad vi missat under sommaren. det är ju skamligt att vi som träffas näst intill var och varannan dag helt plötsligt behövt vänta ett helt sommarlov på det här.
men det huvudsakliga med denna kväll var faktiskt att smidare närmre planer på vår kommande Dubairesa. åh åh åh har inte berättat det här men i våras bokade vi en girlpower-resa till ett av de sju länderna i förenade arabemiraten kan ni förstå?
klockan tickade på i allt för snabb takt och när hon blev elva gav våra mammor upp och traskade hemmåt. men jag och mina tjejer satt kvar och vips så hade klockan på något konstisgt sätt blivit halv fem och vi räknade på våra fingrar att vi suttit vid samma matbort konstant i tio timmar. därför bytte vi miljö och bäddade ner oss i min säng där vi fortsatte samtala som att det inte vore någon morgondag. 
 
nu måste jag knyta mig, snart går skjutsen till stockholm och om några timmar är jag på malta. åh vad vi ska ta vara på sista veckan på vårt sista sommarlov någonsin. ni anar inte vad jag ska ha det bra.puss på er

Kommentarer
Postat av: Alexandra Eriksson / fotoblogg Eriksson

Vilka mysiga bilder!

Svar: tack snälla! kram
lettersfrom.blogg.se

2013-08-18 @ 15:35:07
URL: http://aalexandraeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback