Första Ring


Förlåt för samma bilder men gillar dom och var tvungen att radera förra inlägget då det hade drabbats av en spamkod-grej.

Okej. Det går inte beskriva med ord hur opepp jag var på gymnasiet igår. Och speciellt opepp var jag på Perbrahe gymnasiet och estitik media inriktningen jag valt. Jag ville verkligen inte, jag var förtvivlad och var beredd på att göra vad som helst för att få ta mitt pick och pack och förflytta mig mot huvudstaden stockholm.

Men okej, jag tänker erkänna. Jag hade fel (typ första gången i mitt 16 åriga liv). Perbrahe är inte en fucking bajs skola (moget uttryck jag vet) och min klass är inte helt vrickad, de flesta verkar till och med någorlunda normala. Jag hade sånna förutfattade meningar (vilket jag har lite för ofta tror jag, ska jobba på det).

Allt var toppen tills jag fick reda på att torsdagens studiebesök hade slutdestenationen Scandinavian Photo. Jag bara älskar kännslan av att få pressentera min pappa inför alla klasskompisar redan efter tredje dagen!
Som tur är var han snäll nog och tackade nej till uppdraget som guide. Istället tar Daniel hand om den biten och Elin och Kristina ska lära oss allt de kan om ljussättning.
Det blir nog bra det här hörrni!

Kommentarer
Postat av: Towe

Snygga bilder! :)

2011-08-22 @ 19:11:15
URL: http://towe.webblogg.se/
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

Vi tänkte att vi skulle ta in honom som modell, men jag tror vi ska bespara dig den upplevelsen.. ;) Det blir nog bra ska du se :)

2011-08-22 @ 21:00:41
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: Freia

är inte det där Malin Karlströms bilder?

2011-08-27 @ 12:53:48
URL: http://freiaaa.blogg.se/
Postat av: Freia

Aha haha okej, dom är väldigt fina iaf!

kram :)

2011-08-27 @ 19:40:52
URL: http://freiaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback