Mitzie
Alla bilder är fotade utav mig, och får inte kopieras!

Några bilder på Lisas nya hund Mitzie. Världens sötaste, hon är som en sockarvadd med ben:)

Do you recognize her?


Foto: Jag | Modell: Sofie | Ass: Lisa

Foto: Jag | Modell: Sofie | Ass: Lisa

Foto: Jag | Modell: Sofie | Ass: Lisa
Sofie har ju varit brunett ett tag nu, dock har ni nog inte fått se det men nu är hon iaf blond igen, har klippt håret till axlarna och en lite flikigare lug och sist men inte minst fått glasögon!;)

Imorgon fyller miin lillebror ELVA år! Helt sjuk. Får se när jag hinner uppdatera men något ska jag nog försöka klämma in;)

Ps.
Jag hittade inget på stan Ds.

Plugg, plugg och plugg..

Dagen kommer bestå av plugg, och plugg, och plugg och innebandy(;
Puss

Surprizzze!:D


Ny design:) Jag är inte helt nöjd med allt, får se om jag ändrar något frammöver:) Det är alltså därför jag inte har bloggat så mycket de senaste dagarna, fast i lördags va jag med Lisa och vi gick runt i pyjamas hela dagen även ner till Ica för att köpa ägg, smör och mjöl men vi glömde att köpa äggen såklart. Skit samma! Imorgon är det prao och jag ska praoa på pappas jobb, Scandinavian Photo. Ni har nog inte missat att Elin (Nevnarien.se) börjar i morgon med;) Men ialla fall vad tycker ni bättre/ sämmre?;)

Skolan


Anna vill ha mer uppdatering och därför uppdaterar jag med massor av bidler på henne!:D

Nu är vi i skolan och har "Tema-dag" Då vi pratar om reglerna i skolan.. Vi sklutar klockan 12.00 men då åker Lisa och jag till stan. Sen ikväll är det nattbandy så vi får se om vi hörs i morgon kanske;)
Puss och Kram!

Annis!


Sparat för webben

Inte sparat för webben.

Provar lite grann, ser man skillnad på färger och så? Ska jag fortsätta med att spara för webben?:)

Vad har hänt med min design?:O Alla bilder i menyn och länkarna i header är ju borta! Har ju inte pillat alls i kodmallarna!