Majja ingen:)


Foto: Jag | Modell: Majja
En till bild på Majja:) Jag gillar att bilden är skuggig, det skapar en "spännande" stämning över bilden tycker jag xD

-Svar på tal-

Fick en kommentar innan:Först så vill jag börja med att tacka! Tack så jätte mycket!(L) Sen vill jag säga till alla att bilderna ska vara "suddiga"! Tex den nedersta bilden ska vara "suddig"!Det var det jag ville uppnå och det gjorde jag ju med eller hur?! Jag ville liksom få fram rörelsen i bilderna och inte stenfrysa dom. Men tack en gång till, och kul att du gillar mina bilder!;)Länk till inlägget här!

HV71-Timrå

Lite bilder sen torsdags då jag var på ishockey;) HV i blått och Timrå i vitt (för er som inte visste ;)


Kanske ska satsa på konståkning?;P

-

Gillar denna bilden på något sätt.... Asså jag vet inte varför men den känns speciell inte så skärp liksom I digg it!;)

Skulle blivit en myys kväll:(


Foto: Jag | Modell: Majja

Foto: Jag
| Modell: Majja

Denna kväll skulle blivit jätte mysig kväll med bara familjen, ta fram ljusstakar osv. När jag kommer hem från träningen så är ingen hemma för Pelle är hos en kompis och mamma och pappa är på After work, nu sitter jag här fortfarande helt själv och väntar på att få lite liv här i huset xD hahaha vi hörs kanske senare (:

Studion igår:)


Foto: Jag | Modell: Fiona | Bilden är inte från går!
Var på pappas jobb igår igen och fotade Lisa och Sofie i studion:) Tom (Sofies pappa som oxå jobbar där) hämntade en Canon EOS 5D Mark II med ett Canon EF 50/1,2L USM helt underbart! Tack Tom! Sen så lärde Jonas mig en massa om blixtrarna och så! Tack Jonas!:D Jag blev superglad!

Anna


Foto: Jag | Modell: Anna

Idag stickar jag till studion. Denna gång med Sofe;) Lite härliga bilder ska det bli:D Så vi hörs ikväll!

Första studio bilden!:D


Foto: Jag | Modell: Majja | Blogg.se förstör färg och skärpa men men....

Detta var alltså första bilden från fotograferingen. Hoppas ni blev nöjda nu?? kommer kanske dyka upp en om dagen tills ni tröttnar xD Haha ha det!

Ooh no what happened to my lovely friend sofie!


ooh no what happened to my lovely friend sofie!

Hehe en enkel redigering på sofie;) Det ska vara lite twilight/ New moon inspirerat om ni inte ser det xD

Klicka för större bild:

Före:  Efter:


Latinkväll:)


Foto: Jag | Modell: Moa, Ida | Ass: Sofie
Idag har jag varit på Lindas (Lisas syrras) Latinkväll. Hennes klass försöker samla in pengar till en resa till Rom eftersom latin ligger nära hjärtat i deras klass! Jätte kul faktiskt, Anna och Martina var ju där med så vi skarttade nästan hela tiden;) Nu ska jag plugga sen söööva!! Naiitnatti<3

Studion(:


Ni undrade hur studion såg ut och såhär ser den ut!;D Lööv it!(;

Har lixom haft fullt upp hela dagen. Men nu bloggr jag;) Jag har varit hur flummig och trött som helst hela dagen! Alla har tyckt att jag har varit jätte konstig som skrattat åt allt. Idrotten var ju helt klart roligast, vi juldansade igen och ag har ingen takt kännsla och gör fel hela tiden så jag har typ legat på golvet och tjutut av skratt! Men så kan det gå;P

Söötnowsar!Snart är alla klara och dax för första fotograferingen!:D

Bless the broken road


En  bild på sofie tagen av mig:)

En mycket fin låt enligt mig;) Blev ett extremt konstigt inlägg innan xD Men men;P Haha en lite mer utförlig förklaring nu då, Lisa har fyllt 14år för ett tag sen, jag och Sofie tyckte att Hon ska få ha en fest. Vi bestämde oss för pyjamasparty och igår klockan 19.00 startade vi vårat party och överraskade Lisa. Vi hade as kul (Eller jag hade iaf). Vi körde Munkleken och Anden i glaset, och pratade om allt mellan himmel och gjord! Sååååå mysigt! Klockan började närma sig 23.00 och folk började dra sig hemmåt utom Martina, Anna, Amanda, Sofie, Lisa och jag vi gick till sporthallen och kollade på när åk 4-6 hade nattinnebandy, men det slutade när vi kom xD Så vi gick hem och körde Anden i glaset igen och pratade meeer! Det bjöds på Tacos och Tårta á la Tilda och Sofie;) Tack för kvällen tjejor! Och i morgon drar jag iväg med tjejerna igen för då ska jag fotasönder dom i studion :D Skit taggad;) Men jag är låååååångt ifrån klar!;) Om sju timmar ska jag upp igen så nu ska jag sova. Puss och Kram


Sen uppdatering


Foto: Jag
Modell: Moa
Ass: Ida/ Sofie

Har förberätt och planerat en massor idag därav ingen bloggning(: Sen har jag varit på utvecklngssamtal, det gick toppen:D Men nu, läsa-.- (Ett av mina krav i svenskan...) Hörs!

Ingen rubrik ;P


Foto: Jag | Modell: Ida | Ass: Sofie och moa

Jag är trött... Extremt trött... Haha. Iaf så var jag 4 poäng ifrån MVG på spanska provet! Hallå fyra poäng! Helt sjukt, jag som alltid trott att jag var sämst i världen på alla språk xD (jag är fortfarande inte bra men övning ger fördighet x) Haha. // Tilda

Pluggpluggplugg-.-


Foto: Jag

Foto: Jag | Snyggast papper på min engelskabok jag vet! Haha

Foto: Jag

Hela dag en har jag pluggat. Inte kul alls. Men imorgon åker jag och Lisa till stan jag ska shoppa massor av kläder (om jag hittar) och sen en present! För på fredag är det partypartyparty!:D

Tävling(:


Tävling hos nicolina [länk] dät du kan vinna ett starfilter från tvspelsweb.se [länk] temat är höst! va med du med! klickkka!

Pappas dag idag!..

Foto: Jag | Modell: Mamma |

Vist har min mamma fiina ögon?

Foto: Jag | modell: Pelle | Redigering: La på svart/vitt och drog ner opaciteten till 50% och wopps, en efektfull bild!

..Det firade vi med att gå ner till Vättern och fika på världens mysigaste fik! I en gammal lada har dom byggt det och det är bara öppet  på lördagar och söndagar klockan 11-17:) Dom bakar allt själva vilket gör de ännu godare!:D 100 riksdaler får man betala och sen får du äta hur mycket du vill!:) Jag rullade hem kan ju ju säga! Och i morse var jag på gudstjänst!:O Det ni!, men ska man bli konfirmerad så ska man. Caio!


Äntligen funkar internet och tv!


Foto: Jag | Modell: Sofie | Ass: Lisa

Foto: Jag | Modell: Sofie | Ass: Lisa

En gammal men fin bild på sofie:D Verken intentet eller tven har funkat ideg:( Men men nu funkar det och jag missade iaf inte Tove och Erik i Idol. Älskar dom! Imorgon åker jag till stan med mammsen så får se när jag blogger:)

15 november smäller det!


Foto: Jag
Modell: Emma
Ass: Sofie

Sugen som bara den på en riktig fotografering!:O Fast det är ju inte alls lång tid kvar tills jag tar med mig brudarna i klassen till studion och fotar massa finna bilder!:D 15 Nov tror jag minsan! Alla tjejer har fått ett tema så bilderna blir lite extra kryddade;P haha! Kanske Att jag drar med mig Sofie ut i morgon på en liten fototur. Bye!

Glad!:D


Foto: Anders Östlund (Lisas fader;) | Modell: Liseus! (;Lisa haha!)  Söötungee!

Mammamia! Det snööar!:O Hahah jag vet att vi är jätte efter här i Jönköping men det är riktigt fiina stora snöflingor ute! Sen har jag en till nyhet, Jag, Lisa och Sofie har bokat platser till premiären på New Moon! Yippie!:D Dom släpptes för två timmar sen och det är nästan helt slutsålt. Bara några få utspridda platser kvar;O Vi hade tur som fick tre brevid varann=) Hörs!

DHW!:D


Foto: Jag | Modell: Tindra | Ass: Emma
Kollar ni ni? det gör jag!:D

Roliga klipp;)

Lite misstag här då va xD

Vad tänker han på:O haha!

Ojdå!

Hahah är du hungrig?


Jag och Lisa skulle plugg men det blev att kolla på roliga klipp ist;P haha jätte kul allihopa!